Mountainbike-sponsortocht Oeganda door Ad van Rooijen

by Amref Health Africa

Van 20 juni tot 27 juni 2020 gaat Aalsmeerder Ad van Rooijen de Africa Classic fietsen voor het goede doel. Dit is een zesdaagse mountainbike-sponsortocht in Oeganda met als doel het steunen van Amref Flying Doctors.

Amref is de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie. Middels voorlichting, opleiding en onderzoek werkt Amref samen met de lokale bevolking aan goed functionerende gezondheidssystemen en een gezonde toekomst. Amref Flying Doctors wordt genoemd als pionier op het gebied van community-based gezondheidszorg en is een regionale leider in moeder- en kindzorg.

Voor het belangrijke werk van Amref fietst Van Rooijen zich graag in het zweet. Een geweldige en heftige uitdaging, die hij samen met collega Marcello uit Ecuador aan gaat in Team De Ruiter. Zijn doel is het inzamelen van €5000,- dat voor 100% naar het goede doel gaat. De reis en verblijf betaalt de Aalsmeerder zelf.

Om dit bedrag bijeen te brengen kan hij alle hulp gebruiken. Hij zou het geweldig vinden als mensen hem willen sponsoren. Dit kan door een bedrag over te maken via de link op zijn persoonlijke pagina:

https://www.africaclassic.nl/ad-van-rooijen-team-de-ruiter

Article first published on https://witteweekbladaalsmeer.nl/deel-je-nieuws/lokaal/maatschappelijk/mountainbike-sponsortocht-oeganda-door-ad-van-rooijen-689161

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More